“Jonge leeuwinnen” klaar voor de kiesstrijd van 14 oktober.

Op 16 mei 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

N-VA Wetteren stelt met trots 4 jonge vrouwen voor die het helemaal zien zitten om op 14 oktober de verandering gestalte te geven.

 

 

Annelien van der Gucht, onze nummer 2 op de lijst, hoeven we u eigenlijk niet meer voor te stellen. Menig Wetteraar kent haar als schepen van burgelijke stand, maar ook als eenvan de drijvende krachten achter eet- en praatcafé Markt 17 en de Intermezzo groep. Zij is mama van Lowie en plusmama van Robbe en daarnaast is zij ook ondervoorzitter van VERko en lid van de politieraad.

Annelien is zeer toegankelijk en biedt graag een luisterend oor voor mensen met grote en kleine problemen, als ze maar Wetteren beter kan maken.


We stellen u ook graag Freija Colpaert voor, woonachtig in Westrem.

Freija is een zeer vlotte en communicatieve jonge dame die haar strepen al verdiend heeft in de nationale politiek.

Samen met haar mama is ze ook zeer actief in de culturele sector, ze regiseert, musiceert en acteert in musicals en opvoeringen.

Ze werkt als marketing & communication officer, waardoor de evenementensector voor haar geen geheimen meer kent. Haar slogan is dan ook “Work Hard, Play Hard”.

Als jonge, goedlachse & dynamische vrouw wil Freija haar schouders zetten onder de Wetterse politiek, om zo een klankbord te vormen voor iedere Wetteraar.

Vrije tijd en cultuur zijn twee onderwerpen die haar nauw aan het hart liggen.

 

Ook Sofie Wijmeersch is kandidaat voor N-VA Wetteren. Ze is geboren en getogen in Wetteren en houdt echt van haar gemeente! Ze is 100% gemotiveerd om N-VA Wetteren een boost te geven.

 

In het dagelijks leven werkt Sofie als marketing & communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse multinational, in haar vrije tijd is ze vooral graag omringd door haar vrienden en familie. Ook pikt ze hier en daar graag een quiz mee.

Sofie woont op de rand van het centrum, samen met haar man en 2 dochters. Ze is vooral geïnteresseerd in de Wetterse mobiliteit en leefbaarheid. Als lid van het oudercomité van de gemeentelijke kleuterschool vindt ze integratie en investeren in onderwijs zeer belangrijk.

 

Last but not least, Celien Van Der Stuyft, deze jongedame heeft al ruimschoots haar strepen verdiend bij jong N-VA, en nu is ze ook 1 van de jongste kandidaten op de N-VA lijst Wetteren.  Celien is zeer sterk sociaal geangageerd en een zeer lieve en warme persoonlijkheid. Ze werkt  oa. in 'den Action' en vind het dagelijks menselijk contact zo belangrijk in haar job. Dienstbaar, vriendelijk en joviaal, deze woorden omschrijven deze jonge dame het best.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is