Met Herman Van Assche komt Wetteren aan de top!

Op 28 maart 2018

N-VA Wetteren is fier de best mogelijke lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen te mogen voorstellen!

Als chirurg weet hij beter dan wie ook hoe men een situatie moet ontleden, een diagnose stellen en de best passende remedie voorschrijven. Dat men hierbij kankers radicaal moet aanpakken is hem niet vreemd.

Hij is de man die de Kultuurschuur heeft opgericht en uitgebouwd.

Hij kan op heldere en eenvoudige wijze moeilijke zaken verduidelijken en uitleggen.

Als geboren Wetteraar en meer dan 30 jaar chirurg en ziel van ons ziekenhuis dat hij heeft verdedigd tot de laatste snik, kent hij de problemen van onze mensen.

Hij weet hoe belangrijk veiligheid is.

Hij weet dat welvaart alleen kan in een sterk Vlaanderen dat armoede bestrijding actief aanpakt door in te zetten op werkgelegenheid, op begeleiding van kansarmen.

Hij weet dat onze identiteit belangrijk is! De integratie van niet-Vlamingen begint met het spreken van onze taal en als bestuurslid van de orde van de Prince, die de Nederlandse taal en de Groot-Nederlandse gedachte promoot, heeft hij zich al jaren ingezet hiervoor.

Hij weet dat aanvaarden van iedereen, ook andersdenkenden, mensen met een handicap, mensen van gelijke welke geaardheid, mensen met een migratieachtergrond een fundamentele waarde is van onze samenleving.

Hij weet echter ook dat integratie het aanvaarden van onze normen en waarden inhoudt. Wie bij ons welkom is moet zich willen integreren en zich houden aan onze regels!

Herman kan rekenen op een heel sterk team, met hem zijn

Annelien Van Der Gucht op nr 2

Peter Blancquaert op nr 3

Winnie Meeus op 28 en

Jean-Paul De Corte als lijstduwer voorgesteld.

De volgende dagen volgen nog een rij bijzonder geschikte kandidaten die samen een hecht team vormen en waarin jonge mensen en vrouwen een belangrijke plaats krijgen. Wij geloven niet alleen in de jeugd, we geven ze ook vertrouwen en kansen. Onze lijst is een mix van wat een maatschappij moet zijn!

Ziehier interview van TV Oost met Herman op maandag 27 maart : https://www.tvoost.be/nieuws/herman-van-assche-lijsttrekker-voor-n-va-in...

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is